.12 βασιλικούς χουρμάδες μουλιασμένους σε χλιαρό νερό για 30 λεπτά
.1 φλιτζάνι ωμή βρώμη τριμμένη
.1/2 φλιτζάνι κάσιους τριμμένα
.1/4 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
.4 φλιτζάνια φύτρα σιταριού 2 ημερών
.10-11 βασιλικούς χουρμάδες χωρίς κουκούτσια
.2 κ.γλ κανέλα
.1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας λιωμένο
.2 ώριμους λωτούς
.1 κόκκινο μήλο
.1/3 φλιτζάνι σταφίδες
.1/4 φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα
.1/2 κ.γλ κανέλα
.1 μπανάνα
.2 κ.σ ταχίνι ωμό
.1 κ.γλ.σπόρους τσία
.1 κ.σ σπόρους κάνναβης ή τριμμενους ξηρούς καρπούς
.1 φλιτζάνι σύκα αποξηραμένα
.1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
.1/4 φλιτζάνι καρύδια
.1/4 λάδι καρύδας λιωμένο
.3/4 κ γλ κανέλα
.3-4 ροδάκινα κομμένα σε κυβάκια και καταψυγμένα
.1/4 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου /καρύδας
.1/4 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
.1 κ.σ χυμό λεμόνι
Βάση :
. 1 φλιτζάνι καρύδια
. 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
. 1 φλιτζάνι χουρμάδες μουλιασμένους σε νερό για 20 λεπτά
. 10 βασιλικοί χουρμάδες
. 1 φλιτζάνι καρύδια + έξτρα για σερβίρισμα
. 1/2 φλιτζάνι κάσιους
. 1, 5 φλιτζάνι ωμή βρόμη
.100 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
.5-6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
.1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
.1/4 φλιτζάνι βούτυρο κακάο
.1/4 φλιτζάνι ωμό ταχίνι
.3 κ.σ σιρόπι σφενδάμου