. 2 φλιτζάνια κάσιους
. 1/4 φλιτζανιού χυμός λεμονιού
. 2 σκελίδες σκόρδο
. 2 κουταλιές διατροφική μαγιά
. 1 κουταλιά κάπαρη
. 1 1/4 φλιτζάνι νερό
. αλάτι προαιρετικά
~Μουλιάζουμε τα κάσιους σε νερό για 2 ώρες τουλάχιστον.
~Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν καλά.
~Διατηρούμε στο ψυγείο.
.1/2 φλιτζάνι κάσιους μουλιασμένα σε νερο για 2 ώρες τουλάχιστον
.1/2 φλιτζάνι νερό
.1/4 φλιτζάνι χυμό λεμόνι
.1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
.1/2 φλιτζάνι σπόρους κίτρινου και μαύρου σιναπιού
.3/4 φλιτζάνι μηλόξυδο
.1/3 φλιτζάνι νερό
.11/2 κ.σ σιρόπι σφενδάμου
.3/4 κ.γλ κουρκουμά
Βάση :
. 1 φλιτζάνι καρύδια
. 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
. 1 φλιτζάνι χουρμάδες μουλιασμένους σε νερό για 20 λεπτά
. 10 βασιλικοί χουρμάδες
. 1 φλιτζάνι καρύδια + έξτρα για σερβίρισμα
. 1/2 φλιτζάνι κάσιους
. 1, 5 φλιτζάνι ωμή βρόμη
.100 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
.5-6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
. 2 φλιτζάνια καρύδια, μουλιασμένα σε νερό για 5 - 6 ώρες
. 1 φλιτζάνι αποξηραμένες ντομάτες, μουλιασμένες σε νερό για 30 λεπτά
. 1/2 κρεμμύδι σε κομμάτια
. 1 ντομάτα σε κομμάτια
. 1/3 φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
. 2 κουταλιές ελαιόλαδο
. αλάτι, πιπέρι
~ Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί.
~Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τοποθετούμε πάνω σε αντικολλητικο φύλλο, σχηματίζοντας μπιφτέκια.
~Βάζουμε στον αφυγραντήρα στους 45 βαθμούς για 6-8 ώρες, γυρίζοντας στο ενδιάμεσο.