. 1 και 1/2 φλιτζάνι καρύδια μουλιασμένα σε νερό για 4-6 ώρες
. 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
. χυμό από μισό λεμόνι
. 4-5 σελίδες σκόρδο
. 1/3 φλιτζανιού νερό
. αλάτι και πιπέρι
.2 φλιτζάνια μπρόκολο (μόνο τα φουντάκια)
.2 φλιτζάνια κολοκύθι ψιλοκομμένο
.2 σκελίδες σκόρδο
.1/3 φλιτζάνι ταχίνι
.1 φλιτζάνι αμύγδαλα μουλιασμένα σε νερό για 8-12 ώρες
.χυμό απο 1/2 λεμόνι
.3 κ.σ ωμό ταχίνι
.1 κ.γλ. κύμινο
.1 φλιτζάνι αμύγδαλα μουλιασμένα σε νερό όλη νύχτα
.1 πιπεριά κόκκινη
.1 πιπεριά τσίλι
.3 σκελίδες σκόρδο
.2 αβοκάντο λιωμένα με πιρούνι
.1 ντομάτα ψιλοκομμένη
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Βάση :
. 1 φλιτζάνι καρύδια
. 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
. 1 φλιτζάνι χουρμάδες μουλιασμένους σε νερό για 20 λεπτά
. 10 βασιλικοί χουρμάδες
. 1 φλιτζάνι καρύδια + έξτρα για σερβίρισμα
. 1/2 φλιτζάνι κάσιους
. 1, 5 φλιτζάνι ωμή βρόμη
.100 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
.5-6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
. 2 φλιτζάνια καρύδια, μουλιασμένα σε νερό για 5 - 6 ώρες
. 1 φλιτζάνι αποξηραμένες ντομάτες, μουλιασμένες σε νερό για 30 λεπτά
. 1/2 κρεμμύδι σε κομμάτια
. 1 ντομάτα σε κομμάτια
. 1/3 φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
. 2 κουταλιές ελαιόλαδο
. αλάτι, πιπέρι
~ Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί.
~Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τοποθετούμε πάνω σε αντικολλητικο φύλλο, σχηματίζοντας μπιφτέκια.
~Βάζουμε στον αφυγραντήρα στους 45 βαθμούς για 6-8 ώρες, γυρίζοντας στο ενδιάμεσο.