.1 φλιτζάνι αμύγδαλα μουλιασμένα σε νερό όλη νύχτα
.2 κ.σ χυμό λεμόνι
.2 κ.σ διατροφική μαγιά
.1 κ.σ ελαιόλαδο
.2,5 φλιτζάνια κάσιους μουλιασμένα σε νερό για 4 ώρες τουλάχιστον
.1/4 φλιτζάνι διατροφική μαγιά
.χυμό απο 1/2 λεμόνι
.1 φλιτζάνι κάσιους μουλιασμένα σε νερό για 4 ώρες τουλάχιστον
.1/2 πιπεριά Φλωρίνης
.1/3 φλιτζάνι νερό
.2 φλιτζάνια κάσιους μουλιασμένα σε νερό για 10 -12 ώρες
.1 φλιτζάνι νερό
.3 κάψουλες προβιοτικά
~Στραγγίζουμε τα κάσιους και τα βάζουμε στον πολυκόφτη μαζί με το νερό.
Βάση :
. 1 φλιτζάνι καρύδια
. 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
. 1 φλιτζάνι χουρμάδες μουλιασμένους σε νερό για 20 λεπτά
. 10 βασιλικοί χουρμάδες
. 1 φλιτζάνι καρύδια + έξτρα για σερβίρισμα
. 1/2 φλιτζάνι κάσιους
. 1, 5 φλιτζάνι ωμή βρόμη
.100 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
.5-6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
.1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
.1/4 φλιτζάνι βούτυρο κακάο
.1/4 φλιτζάνι ωμό ταχίνι
.3 κ.σ σιρόπι σφενδάμου