.3-4 ροδάκινα κομμένα σε κυβάκια και καταψυγμένα
.1/4 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου /καρύδας
.1/4 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
.1 κ.σ χυμό λεμόνι
.2 μπανάνες
.1 φλιτζάνι βατόμουρα
.½ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
.1 κ.σ σπόρους τσία
.1 κ.σ μπανάνα σε σκόνη ή lucuma
.2 κατεψυγμένες μπανάνες
.1 φλιτζάνι κατεψυγμένα μύρτιλα
.1/2 κ.γλ τζίντζερ σε σκόνη
.1 κ.σ σιρόπι σφενδάμου
Υλικά για 10-11 pancakes:
.5-6 μπανάνες
.1 φλιτζάνι τριμμένο λιναρόσπορο
.1/2 κ γλ εκχύλισμα βανίλιας
.1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
.1/4 φλιτζάνι βούτυρο κακάο
.1/4 φλιτζάνι ωμό ταχίνι
.3 κ.σ σιρόπι σφενδάμου
.1 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης
.1/2 φλιτζάνι κολοκυθόσπορους
.1/2 φλιτζάνι καρύδα αποξηραμένη
.1/2 φλιτζάνι κράνμπερι
.8 βασιλικούς χουρμάδες
.200 γρ φράουλες
.1 κ.σ χυμό λεμόνι
.2 κ.σ σιρόπι σφενδάμου
.1 κ.σ σπόρους τσια
.1/2 κ γλ εκχύλισμα βανίλιας
Βάση :
. 1 φλιτζάνι καρύδια
. 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
. 1 φλιτζάνι χουρμάδες μουλιασμένους σε νερό για 20 λεπτά
. 10 βασιλικοί χουρμάδες
. 1 φλιτζάνι καρύδια + έξτρα για σερβίρισμα
. 1/2 φλιτζάνι κάσιους
. 1, 5 φλιτζάνι ωμή βρόμη
.100 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
.5-6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
. 2 φλιτζάνια καρύδια, μουλιασμένα σε νερό για 5 - 6 ώρες
. 1 φλιτζάνι αποξηραμένες ντομάτες, μουλιασμένες σε νερό για 30 λεπτά
. 1/2 κρεμμύδι σε κομμάτια
. 1 ντομάτα σε κομμάτια
. 1/3 φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
. 2 κουταλιές ελαιόλαδο
. αλάτι, πιπέρι
~ Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί.
~Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τοποθετούμε πάνω σε αντικολλητικο φύλλο, σχηματίζοντας μπιφτέκια.
~Βάζουμε στον αφυγραντήρα στους 45 βαθμούς για 6-8 ώρες, γυρίζοντας στο ενδιάμεσο.