Υλικά για 10-11 pancakes:
.5-6 μπανάνες
.1 φλιτζάνι τριμμένο λιναρόσπορο
.1/2 κ γλ εκχύλισμα βανίλιας
.1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
.1/4 φλιτζάνι βούτυρο κακάο
.1/4 φλιτζάνι ωμό ταχίνι
.3 κ.σ σιρόπι σφενδάμου
.1 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης
.1/2 φλιτζάνι κολοκυθόσπορους
.1/2 φλιτζάνι καρύδα αποξηραμένη
.1/2 φλιτζάνι κράνμπερι
.8 βασιλικούς χουρμάδες
.200 γρ φράουλες
.1 κ.σ χυμό λεμόνι
.2 κ.σ σιρόπι σφενδάμου
.1 κ.σ σπόρους τσια
.1/2 κ γλ εκχύλισμα βανίλιας
Για τη βάση:
.3/4 φλιτζάνι αμύγδαλα
.3/4 φλιτζάνι ωμή βρώμη
.150 γρ βασιλικούς χουρμάδες μουλιασμένους για 30 λεπτά
.1/4 φλιτζάνι ωμό κακάο
Για τη βάση:
.3/4 φλιτζάνι αμύγδαλα
.1/2 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
.1/3 φλιτζάνι σταφίδες
.1,5 κ.σ νερό
Βάση :
. 1 φλιτζάνι καρύδια
. 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
. 1 φλιτζάνι χουρμάδες μουλιασμένους σε νερό για 20 λεπτά
. 10 βασιλικοί χουρμάδες
. 1 φλιτζάνι καρύδια + έξτρα για σερβίρισμα
. 1/2 φλιτζάνι κάσιους
. 1, 5 φλιτζάνι ωμή βρόμη
.100 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
.5-6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
.1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
.1/4 φλιτζάνι βούτυρο κακάο
.1/4 φλιτζάνι ωμό ταχίνι
.3 κ.σ σιρόπι σφενδάμου