.1/2 αγγούρι κομμένο σε κύβους
.1 φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
.3/4 φλιτζάνι φύτρα φαγόπυρου
.1/2 φλιτζάνι φύτρα ρεβιθιού
.50 γρ βλαστάρια ηλιόσπορου
.30 γρ βλαστάρια αρακά
.2 παντζάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
.1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
.2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα με το spiralizer
.5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
.1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
.2 κ.σ φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Βάση :
. 1 φλιτζάνι καρύδια
. 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
. 1 φλιτζάνι χουρμάδες μουλιασμένους σε νερό για 20 λεπτά
. 10 βασιλικοί χουρμάδες
. 1 φλιτζάνι καρύδια + έξτρα για σερβίρισμα
. 1/2 φλιτζάνι κάσιους
. 1, 5 φλιτζάνι ωμή βρόμη
.100 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
.5-6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
.1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
.1/4 φλιτζάνι βούτυρο κακάο
.1/4 φλιτζάνι ωμό ταχίνι
.3 κ.σ σιρόπι σφενδάμου