.1 μελιτζάνα μεγάλη ή 2 μέτριες κομμένες σε λεπτές φέτες με το μαντολίνο λαχανικών
.1 κ.σ σιρόπι σφενδάμου
.2 κ.σ ελαιόλαδο
.2 κ.σ ταμάρι
.2 κ.σ μηλόξυδο
.600 γρ καλαμπόκι
.1/2 φλιτζάνι τριμμένο λιναρόσπορο
.1/2 φλιτζάνι νερό
.1 κ.γλ αλάτι
.1/2 κ.γλ κουρκουμά
.2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
.1 κολοκύθι τριμμένο
.1,5 φλιτζάνι λιναρόσπορο αλεσμένο
.1/2 φλιτζάνι λιναρόσπορο ολόκληρο
.1/4 φλιτζάνι ταμάρι/σόγια σως
.1 φλιτζάνι λιναρόσπορο
.1 φλιτζάνι λιναρόσπορο αλεσμένο
.1 φλιτζάνι πούλπα καρότου
.1 φλιτζάνι ηλιόσπορους
Βάση :
. 1 φλιτζάνι καρύδια
. 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
. 1 φλιτζάνι χουρμάδες μουλιασμένους σε νερό για 20 λεπτά
. 10 βασιλικοί χουρμάδες
. 1 φλιτζάνι καρύδια + έξτρα για σερβίρισμα
. 1/2 φλιτζάνι κάσιους
. 1, 5 φλιτζάνι ωμή βρόμη
.100 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
.5-6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
.1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
.1/4 φλιτζάνι βούτυρο κακάο
.1/4 φλιτζάνι ωμό ταχίνι
.3 κ.σ σιρόπι σφενδάμου