.300 γρ. τρυφερά φασολάκια φρέσκα
.1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
.1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
.1 κ.σ μηλόξυδο
.6 φύλλα ρυζιού
Για τη γέμιση:
.1,5 φλιτζάνι καρύδια μουλιασμένα σε νερό για 4-6 ώρες
.1 κ.σ ταμάρι/σόγια σως
Για το φύλλο:
.400 γρ καλαμπόκι
.100 γρ τριμμένο λιναρόσπορο
.1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
.1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
.1 κολοκύθι κομμένο σε μακρόστενες λουρίδες με έναν αποφλοιωτή λαχανικών
.1 μικρό αγγούρι κομμένο σε μπαστουνάκια
.1 καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια
. βλαστάρια ή κλωναράκια μαϊδανό
.16 μικρά λευκά μανιτάρια
.16 κομμάτια κόκκινης πιπεριάς
.16 κομμάτια πράσινης πιπεριάς
.16 κομμάτια ξερό κρεμμύδι
.4 φύλλα νόρι
.3 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1/2 αγγούρι σε μπαστουνάκια
.1 φλιτζάνι κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
Βάση :
. 1 φλιτζάνι καρύδια
. 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
. 1 φλιτζάνι χουρμάδες μουλιασμένους σε νερό για 20 λεπτά
. 10 βασιλικοί χουρμάδες
. 1 φλιτζάνι καρύδια + έξτρα για σερβίρισμα
. 1/2 φλιτζάνι κάσιους
. 1, 5 φλιτζάνι ωμή βρόμη
.100 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
.5-6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
.1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
.3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
.1/3 φλιτζάνι λάδι καρύδας
.1/4 φλιτζάνι βούτυρο κακάο
.1/4 φλιτζάνι ωμό ταχίνι
.3 κ.σ σιρόπι σφενδάμου